Nöjd med årets sista gympass

 
Efter jobbet kastade jag mig iväg till gymmet och precis då började ett pass. Första passet hemma i Sverige på en evighet! Gäller ju att pussla in träningen nu för tiden och oftast kilar jag dit när jag hittar ett bra tillfälle – alltså inte en speciell tid för att gå på ett pass. I alla fall, spontanjoinade 30 minuter Easyline (konstigt namn för det får det att låta väldigt lätt) – ett tufft och högintensivt cirkel-gruppass i ett rum med lufttrycksmaskiner. Varannan station maskin och varannan på golvet, tex djupa böj med kettlebell, armhävningar med lyft och så vidare. Tempo, snabba byten efter en lampa som ändrade färg från grön till röd när det var dags att byta station, hög puls och mjölksyra! Älskar högintensiva och effektiva pass då man verkligen kan ta ut sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s