Juldagsmys

 
Tycker så synd om alla som är ensamma på julafton. Barn som har det svårt och inte får uppleva sådana fantastiska supermysiga jular som till exempel vi hade här i går. Julafton med en 1-åring – då är den som bäst. Hade verkligen en toppendag och härligt julfirande på hemmaplan. Maten blev superb och allas klappar var great. Själv hade man tydligen varit snäll mamma för fick så mycket fin!
 
 
Sitter nu här i mina nya morgonrock från Ralph Lauren och njuter av en Nespresso Chocolate Mint. Hade önskat på att få gå ut i backen i parken här utanför för att inviga olivens nya pulka. Riktigt så mycket snö har det inte kommit, även om det just nu dalar fina vita, lätta, flingor genom luften. När vi tröttnat på morgonrocksmyset ska vi alla fall bege oss ut. Ikväll ska vi gå över till fina kusinfamiljen för traditionsenlig kalkonmiddag.

Vad ska ni hitta på idag? Och hade ni en härlig julafton?

En reaktion på ”Juldagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s