Dan före dopparedan

 
 Jobbar hemifrån idag och då är den här bra att ha! 
 
 
Vilken härlig dag! Solen lyser in genom fönstrena (positivt att vi har så många i vår nya lya, verkligen ljust här inne) sådär så det är väldigt skönt att man verkligen har storstädat hemma, städat in i varje liten vrå. Uppe långt innan tuppen, explosivt och superbra gympass på folktomt gym, fint hemma, jul imorgon- det kallar jag positiv energi. Alla klappar är inslagna (ligger dock inte under granen, gissa varför). Imorgon är det jul! 
 
Hur ska förresten ni fira i år? Vi blir hemma hos oss, hemma på riktigt! För det räknar jag inte riktigt förra och förrförra julen hemma hos oss i Shanghai som. På förmiddagen kommer ett stort gäng på besök och på eftermiddag och kväll kommer mina päron med vovve hit. 
 
God jul på er om vi inte hörs något mer innan!

6 reaktioner på ”Dan före dopparedan

 1. Haha vi har inte heller några julklappar under granen 😉 Jag sa nyss till mannen att jag var sugen på att lägga dit dem men vi sa båda sen att det blir bara ännu mer passning 🙂 GOD JUL!

  Gilla

 2. Firar med familj +. Vi knyter så det blir traditionellt julbord med vegetariska inslag som jag och systern står för. Inga presenter, vi stöder välgörande ändamål istället och lägger fokus på umgänge och så förstås god mat.

  Glad Jul!

  Gilla

 3. Jag måste bara fråga. Underläggen från Svenskt tenn, går de bara köpa i butiken i Stockholm eller finns de på nätet? 🙂 Tycker de är så himla snygga och har spanat efter dem lääänge.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s