Fjärde advent

Antar att det bara var jag som glömde att tända fjärde ljust i morse? Ganska svårt att göra sig av med goda vanor. Jag fick veckans sovmorgon och kom upp till dukat bord och lyxfrulle. Så mysigt! 

 
Ryktet att vi fått bord och stolar spred sig snabbt. Igår hade vi över ett gäng på tre på middag, men lite senare fick vi tillökning av fem till. Trevlig lördagskväll med vänner. Idag åkte vi inte in till stan (skööönt). Däremot gick vi ner till centrumet en sväng för att köpa några till julklappar och en del av julmaten. Och efter det hann jag som sagt pussla in ett gympass.

Hoppas ni har en mysig söndag ni med? Nu blir det då hemmamys för hela slanten. Bara tre dagar kvar till jul! Hej vad tiden går. Själv kommer jag jobba både måndag och tisdag, men vad mysigt det kommer att bli att komma hem till bästa lilla familjen på kvällarna och julafton är verkligen på en bra dag idag så lite sådär halv-långledigt blir det ju ändå.

6 reaktioner på ”Fjärde advent

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s