Lördag innan jul

Smart knep för att inte somna på fel tid i vagnen: gå till tunnelbanan. 

 
Hur går det med julkänslorna och klapparna? Med tanke på färgerna på bilden ovan skulle man kunna tro att det är på påskbordet sillen och laxen ska läggas upp. Tur att det spelas julmusik i alla butiker! Vi var inne i stand vid halv elva imorse. Då tyckte vi det gick ganska bra. Åt en väldigt smarrig asiatisk lunch med trevligt sällskap på Eat i Mood-gallerian. Kärt återseende på dumplings, nudelsoppor. Och en flaska bubbel delat på fyra. Lördagslyx! Efter lunch, däremot, var det dock lite panikvarning på att gå omkring med vagn – dessutom en vagn som var fullproppad med mängder av julklappspåsar. Tänk de som alltid har en dubbelvagn att dra omkring på!
 
Appropå det, känns som alla som väntade barn samtidigt som vi snart ska få sin andra. Second baby boom liksom. Prinsessan Madeleine, Blondinbella, you name it! Och nej, försöker inte tala om något.
 
Nej nu blir det fix här hemma för ikväll får vi gäster. Njuter massor av att ha matbord nu. Trevlig helg på er!

7 reaktioner på ”Lördag innan jul

  1. Kan tänka mig att det börjar bli panikartat i köpcentrum och i stan nu. Jag själv förstår inte riktigt varför alla ska vänta till de sista dagarna innan jul med att handla men det är bara jag det 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s