Flyttlådor och fredagsmys

 
För att börja där andra inlägget slutade. Några minuter efter jag skrivit klart det, lagom till att flytt-fraktkillarna burit upp låda fyra av 40 ringde de från dagis och sa att oliven verkade krasslig, snorig och ledsen. Eftersom det var hans första heldag tyckte de att det var lika bra att han gick hem så att han inte började med bad feelings.
 
 
Väl hemma tog han en powernap. Men sedan var han hur pigg som helst. Inte alls förkyld. Inte alls jämfört med hur han snorade första inskolningsveckan. Däremot var det lite rörig luciastämning på förskolan idag. Tomteluvor här, strutar där, hjälp på med strumpbyxor där och föräldrar på besök. Misstänker nästan att det blev lite för mycket för min lilla älskling och att han inte fick tillräckligt med uppmärksamhet – för när inte den lille tokiga flirtisen får det så blir det livat haha.
 
 
Men det var så mysigt att få hem heonom! Och så spännande han tyckte att det var med alla kartonger och nya prylar! Flyttkillarna var fascinerad över hur framåt och nyfiken han var, 100 procent tok. Mysigt med en bonusdag med min lila charmis och tur att jag inte börjar nya jobbet förrän på måndag för idag kan jag säga att jag jobbat heltid med att packa upp och få allt på rätt platser och än är det en hel del kvar, dock mest pappans kläder, men även bord som ska byggas, plagg som ska ner till förrådet och så vidare. Herregud! 40 kartonger! Och har inte saknat något av det på riktigt. Typ visstja, den här tröjan… och den här klänningen… Dock en hel del kära återseenden, men kanske dags för en bloppis med både mor- och sonplagg?
 
Det blev alltså inget första dagis-lussetåg för oss idag, men det tar vi igen imorgon på självaste 13 december. Då ska vi på julbord med kusinerna! Men lussekatter, julmusik och stök var inte fel det heller. Nu är det fredagsmyyys!

5 reaktioner på ”Flyttlådor och fredagsmys

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s