Decemberdetaljer

Ny julvimpel från Åhlens. 

Minigran från Illums Bolighus.

Kuddar H&M Home.

Kan även tillägga att vi har ett luciatåg inkört längst in mot fönstret på fönsterblecket. Vi kan inte ha så många prylar framme längre. Minigranen står inte kvar i fönstret än 10 minuter åt gången innan det är snösmulor över hela soffan och själva granen hamnar på någon konstig plats, som i tvättkorgen. Men visst går det att göra rätt fint ändå. En clean touch.
 
Nu har vi inte ställt fram det riktiga julpyntet än. Är lite mer traditionell av mig på det sättet och tycker inte att tomtarna ska fram innan lucia. Att klä granen till första advent som en del gör tycker jag är lite väl… Men i helgen tänkte vi i alla fall klä vår. Undrar förresten hur det kommer att gå. Eller själva processen kommer nog gå fint. Tänker mest på hur länge den kommer att stå kvar. Mjukt pynt i år? 
 
Imorgon är det förresten en stor dag. Inte bara det att jag ska få gå och kolla på lucia på förskolan (åhhh). Vår frakt från Shanghai kommer! Hela 40 stora lådor! Har helt glömt bort vad vi har för kläder och ägodelar, men vad vi väntat och längtat efter är ju ett köksbord. 

10 reaktioner på ”Decemberdetaljer

 1. Mysigt med lite pynt! Visste inte att H&M hade så fina kuddar. Jag håller med om att gran och tomtar gärna kan vänta lite. Mysigt med luciatåg också! 🙂

  Gilla

 2. Haha, ja det där med att grejerna inte får stå där dem ska känns bekant. Min svärmor berättade att hon fick binda fast granen när min man var liten för annars ramlade den i golvet. Men ja, det finns väl en viss charm i lite stök också 🙂

  SV: Ah, men det låter ju väldigt spännande. Lycka till 🙂

  Gilla

 3. Vad mysigt ni gjort det! Här hemma kan man inte har mycket framme alls, förstår inte hur långa armar en liten 10-månaders tjej kan ha? Når ju allt! 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s