Inskolning + frisör

Inskolning mellan 9 och 11.30. Han älskar dagis! Springer in innan jag ens fått av honom kläderna. Idag behövdes det förresten inte för de skulle ut. Och nu äter han lunch där för första gången också. Hoppas det gått bra.
 
Så vad gjorde mamman? Jo skyndar hem för att plocka upp grejer på golvet och dammsuga. Något som nu för tiden är väldigt svårt med oliven hemma. Alltså det går, men medan jag städar något så drar han fram något annat så det är ett projekt utan slut om ni förstår hur jag menar. 
 
I alla fall, efter dammsugningen kilade jag ner till centrumet för ett spontanbesök hos frisören. 
 
 
Check på tillfixning av barret inför jul (plastgran i år också kan jag lova). 
 
 
Slog till på ett nytt värmeskydd från Kerastase. 
 
Lyx med lite egentid ändå, faktiskt. Njuter av en kaffe på Waynes och så himla fort gick de timmarna. Nu ska jag kila bort för att hämta min lilla älskling och nu saknar jag honom. Mammorna vid bordet bredvid har ju med sina små sötnosar. Men jag antar att det är bra med lite avvänjning för min del också. Tänk papporna som är borta hela dagarna redan från start! 

9 reaktioner på ”Inskolning + frisör

  1. Vad roligt att inskolningen går bra 🙂 Vi var och hälsade på på dagis igår och Arvid verkade gilla det. Den 8 januari börjar han och jag ser fram emot det med skräckblandad förtjusning. Tror dock att han kommer älska det. Hoppas på det! Härligt med lite egentid hos frissan med. På måndag är det min tur och jag lääängtar! Kram fina fina du!

    Gilla

  2. Härligt att inskolningen går bra! Vill inte olivens pappa också vara lite föräldraledig nu när ni flyttat hem till Sverige?

    Gilla

  3. Vad härligt att lill-killen älskar dagis, det hoppas jag att våran Tuva också kommer göra till hösten då hon ska börja på dagis! 🙂 ha en fortsatt mysig tisdag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s