Färskpressat

Frukt-nätskål från H&M Home. 

 
Vad underbart det är att ha flyttat hem till Sverige som en famij – på alla sätt. Nyhetsmorgon, sköna soffan och ekologisk frukt. Addera adventsljusstakar, mysfaktor! Börjar den här något förkylda dagen med att brumma igång juicecentrifugen. I med svenska röda äpplen, apelsiner och mycket ingefära – sådär så det blir starkt och bränner lite.
 
Såg ni Idol-finalen igår? Pulled pork, som hade kokat i flera timmar, rödvin och en oliv som härjade runt – brottades med sin kanin, lekte med sina bilar och inte ville gå och sova och så final. Det ultimata fredagsmyset. Hade aldrig Lisa som favorit även om hon var fantastiskt duktig på att sjunga och absolut var en värdig vinnare. 

En reaktion på ”Färskpressat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s