Maybe she is born with it maybe it’s…

Ovan syns make up-goodiebagen som jag fick på Maybellines mingel på Nosh & Chow förra veckan. Spana in detta fina från Maybellines Holiday Collection 2014. Så sugen på att bara slänga på allt. Läppstiften hörde nog till favoriterna, underbara nyanser. Så roligt att få prova på nya som man kanske inte skulle köpt annars. 900 Pink Pop blev en favorit som sätter färg på vilken grå novemberdag som helst. 

gonskuggan är sådan där mirakelögonskugga som man kan vara fab i och som till och med sitter kvar om man till exempel dyker ner i en pool, ifall man känner för att göra det nu i juletid (babysim kanske?).

 
Jul och nyår ska i alla fall glittra, håller ni inte med?

2 reaktioner på ”Maybe she is born with it maybe it’s…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s