Fina torsdagen

Här sitter jag, själv. Har nyss lämnat oliven själv på föris för första gången. Sitter dock inte så långt borta, på Espresso House i centrumet och ska tillbaka efter drygt en timme. Alltså han skulle nog lugnt kunna vara där en hel dag första gången, den sociala lilla krabaten. Tror han har lekt, lekt, lekt och busat, busat, busat – skulle bli förvånad om jag fick höra något annat. Passar homom perfekt det där.

Men han var väldigt trött på vägen dit eftersom han  ville upp vid 05.45 imorse. Jag, som vaknade med en lätt ömmande hals, var sådärpigg på att gå upp då. Men en färskpressad juice på apelsin, mycket ingefära, äpple och morort, från juicepressen som vi fick av svärmor gjorde susen. Sedan körde jag en fredagsstädning och oliven åkte i vanlig ordning runt på dammsugaren och körde halkbana efter jag moppar.

 
Igår hade vi en jättemysig dag. Först en timme på förskolan, följt av ett tufft gympass – bra kontakt nu! Drog in till stan för att hänga med mormor. Kikade runt, köpt ett par julklappar och oliven fick nya skor uppe på NK. Mätning och utprovning av nya vinterskor. Sedan ville han inte göra något annat än att springa omkring i dem den lille sötsaken! 
 

Mys hemma i mormor och morfars lägenhet för lite pre-kvällsmys innan pappan kom och joinade oss för att gå ut och äta på ett nytt, ja relativt i alla fall – för en som inte bott i krokarna på några år, ställe i Fältöversten. Följt av första julölen, Ernst på TV och bus med Bobo. Mysig torsdag!

3 reaktioner på ”Fina torsdagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s