1 december

 
Nu har vi i alla fall öppnat första luckan i Pixikalendern och ska precis njuta av frukosten till första avsnittet av årets Julkalender. Någon som hunnit se den? Verkar det lovande? Vad oliven gör i skrivande stund? Leker med en förpackning till fryspåsar på fönsterbrädan brevid mig (har som sagt inget soffbord innan vår frakt från Kina kommer) men med jämna mellanrum attackerar han mitt hår med all sin kraft så på återseende. 
 
Senare blir det promenad, ärenden plus fixa för körkort. Fick en minichock i fredags när jag skulle visa leg och insåg att mitt körkort kanske hade gått ut. Tio dagar kvar, phu tur att jag kom på det. 
 
En annan sak – snabba puckar här. En veckas köande. Så väldigt snabba. Imorgon ska vi på inskolning! Samma privata förskola där kusinen trivdes så bra och där vi var och hälsade på för någon vecka sedan. Spännande! Tror oliven kommer tycka det är kul.

4 reaktioner på ”1 december

 1. Så roligt att du är tillbaka i Stockholm igen. Även om det var skoj att följa ditt Shanghai-liv med. På något sätt tycker jag bättre om bloggar där personen bakom finns närmre, i miljöerna jag känner och förstår.

  Och vilka mysiga kalendrar du hittat. Och Oliven, vad fin han är.

  KRAM Johanna
  (föredetta ordsamling.blogg.se)

  Gilla

 2. Så spännande med Andante imorgon. Jag tittade på julkalendern igår och den vänder sig nog till äldre barn. Jag skall fråga mina elever vad de tycker.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s