Vinner jag pris för mest effektiva torsdag?

 
Förstår inte hur vi hunnit allt vi gjort men det har vi gjort! Som idag, upp och in till stan för ett möte innan nio. Tillbaka hem till oliven. Letade fjärrkontrollen (vägrar ge mig) i en timme till (försvann igår kväll och sågs senast med token i köket, har nu letat i alla rum, i alla lådor, under alla mattor, inklusive diskmaskin, tvättmaskin, alla väskor två, tre gånger, var är den?!). På med overall och bort till gymmet för PT-pass. Skrattar bäst som skrattar sist – nu börjar vi lägga på vikter. Jädrar vad tufft det var idag. Och KUL! I alla fall. Hämta upp lillälsklingen i lekrummet. Hem, av med overall. In i dusch. Snabblunch. På med overall. In till stan på smink-event för Maybelline på Nosh and Chow. En ansiktsbehandling på det. Möta upp pappan och hem för att städa. Imorgon kommer farmor och på lördag blir det kalas! Så vad har ni gjort idag?

En reaktion på ”Vinner jag pris för mest effektiva torsdag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s