Sexa och bak

Hejsanhoppsan! Den här veckan kör vi high speed. Massor av ärenden, trevligheter och saker inplanerade. Igår blev det öppna förskolan, en sväng in till stan och gym/barnpassning. Idag, en hel del annat. 
 

Bland annat köpt en sexa. Helt ofrivilligt, men den förra blev akut vattenskadad och omöjlig att laga. Känns dock fräscht. Den här = absolut förbjuden för oliven.

 
Däremot var han så tokig och uttråkad i mobilbutiken så killen som jobbade där gav honom en egen mobil som snabbt blev hans käraste ägodel. Just nu sover han med den i famnen. Bara en liten detalj, den fungerar inte som mobil och saknar även appar – så kommer nog vilja låna mammas ändå.
 
 
Ja, oliven sussar sött och jag har slängt ihop en deg som nu står på jäsning – kan ni gissa vad för deg? Samt ätit lunch i lugn och ro. Kommer inte ihåg när jag senast åt en måltid utan extrema tokerier runt omkring mig, men det var inte igår om vi säger så.
 
Next up:
– Beställa tårta (nej, jag ger mig inte på att baka någon)
– Synka iphonen för Appstore är på kinesiska – konstigt när jag har nytt svenskt simkort samt ny iPhone köpt i Sverige
– Ta tag i degen 

4 reaktioner på ”Sexa och bak

  1. Testa att byta ut kortet mot ett svenskt, när jag bodde utomlands ädrades AppStore med kreditkortet och även om det var ett tag sen så kanske det funkar ;).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s