Årets adventskalendrar

 
Tror inte man kan vara för ung, eller för gammal, för adventskalendrar. Finns det något mysigare? Oliven har hela tre stycken.
 
– En choklad (som jag kommer hjälpa honom att öppna..) 
– En gratiskalender från leksaksaffären (som han öppnade i rulltrappan på väg därifrån)
– En tvåsidig Pixi bok-kalender med en bok i varje lucka 
Hög mysfaktor på den sistnämnda. Han älskar dem förresten redan och pratar högt när han spanar in motiven. Hoppas den på TV är bra i år, för det var den ju förra året. Ser fram emot att mysa i soffan med morgonkaffet. Tänk, blir olivens andra adventsäsong! 

7 reaktioner på ”Årets adventskalendrar

  1. Så mysigt med kalendrar! 🙂 Pixibok-kalendern såg jag på Ica häromdan och hade jag haft barn skulle jag köpt den direkt. Lyckades precis motstå att köpa den till mig själv haha 😉 tycker den va så fin!

    Gilla

  2. När Lotta, Malin och Robert var små köpte jag Pixi böcker i mataffären istället för godis. De var så söta. (både böckerna och barnen) Så bra att Oliver gillar att läsa., det är nyckeln till mycket. kram

    Gilla

  3. När Lotta, Malin och Robert var små köpte jag Pixi böcker i mataffären istället för godis. De var så söta. (både böckerna och barnen) Så bra att Oliver gillar att läsa., det är nyckeln till mycket. Jag tänkte säga allt, men modifierade mig lite. kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s