Lek, shopping och pw

Igår sa de på Nyhetsmorgon att det bara varit sol några enstaka timmar senaste månaden. Jag blev jätteförvånad för jag har inte alls reflekterat över detta. Tycker bara det är så himla skönt med frisk ren luft som känns sund att andas in. Lite regn känns bara fräscht på något sätt. Allt känns så mysigt här hemma. 
 
I alla fall, skön träningsvärk i rygg och armar idag, Några gymlängder utfallssteg och benböj tålde lår och rumpa så där känns det inget speciellt. Trotsade i alla fall regnet och gick ut och gick en powerwalk på en timme. Då sov oliven, länge.
 
Dagens mission, som misslyckades igår, att bara få honom att sova en gång per dag höll på att gå fel även idag. Det var fullt på öppna förskolan! Skyndade mig ner till centrumet men han han somna, men bara någon minut. Väl på plats i lekrummet var det full fart och bus i en och en halv timme innan lunch och kaffe på Waynes. Sedan var det, som ni nog kan gissa, ovaggat som gällde. Och jag fick även bege mig in i provrummt ostört.
 
 
Om det blev någon av de höst- och vintermysiga tröjorna? Kanske alla. 

3 reaktioner på ”Lek, shopping och pw

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s