Ett år efter BF

 
 
20 novemnber. Ett år efter beräknad förlsnning. Vi som hela tiden trodde att vår älskling skulle kika ut tidigare, men det dröjde ytterligare nio dagar innan vår lille starka krabat tyckte att det var god tid för att titta ut. Ni som varit där förstår hur det kändes, som en evighet. Å andra sidan, oerhört fina minnen – både från då och från varje dag som gått sedan dess.
 
När han var nyfödd fick jag höra av så många att jag skulle ta vara på tiden för att det är så oerhört kort tid som de är alldeles sådär pyttiga och nyfödda, att jag skulle sakna det senare. Håller självklart med om att man ska vara om tiden, men jag saknar inte någon ”tidigare Oliver”. Nu är han ett barn! Ett barn som själv gå ner från sängen och står i dörröppningen och kikar ut på oss i soffan när han vaknar och inte kan sova. Som blir frustrerad när legobitarna inte sitter som han vill att de ska, som springer runt runt i lägenheten och som älskar att äta pannkakor på restaurang. En utveckling som går i rasande fart, men det är inget jag egentligen reflekterar över. För varje måndad är som ett nytt kapitel i en bok som blir allt mer spännande, intensiv, roligt och framförallt underbar ju längre man kommer och varje ny sida är ett sant nöje. 

6 reaktioner på ”Ett år efter BF

 1. Åh vad jag håller med fullständigt! Har en 14-mån tjej och en 4-åring, och jag kan knappt vänta tills lillasyster växer till sig ännu mer och de kan börja leka, prata, kommunicera tillsammans (och självklart med oss). Bebisar är söta när de är mätta, glada och nöjda, men annars rätt så påfrestande haha! Fast varje ålder har väl sin charm 🙂

  Gilla

 2. Åh vad jag håller med fullständigt! Har en 14-mån tjej och en 4-åring, och jag kan knappt vänta tills lillasyster växer till sig ännu mer och de kan börja leka, prata, kommunicera tillsammans (och självklart med oss). Bebisar är söta när de är mätta, glada och nöjda, men annars rätt så påfrestande haha! Fast varje ålder har väl sin charm 🙂

  Gilla

 3. Åh, magen! Kan sakna min. Och vad roligt att höra. Jag tycker det är så kul bara nu när vår lilla M ler, börjat skratta och för händerna mot mitt ansikte och vill känna. Blir nog bara bättre och bättre! Vad duktig du är som bakar till kalaset Karin! 👍

  Gilla

 4. Kan bara hålla med dig! Tycker att det blir roligare och roligare för varje dag. Nu förstår Arvid så himla mycket och han har humor. Känns inte lika hjälplös och det är häftigt att se allt nytt han lär sig varje dag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s