Naptime = pyssel och plock

 
Istället för att gå ut med vagnen på förmiddagen = somna i vagnen. Morgonrutinerna följt av lek och bus på öppna förskolan – för då vill man ju allt annat än att sova. Följt av Facetime med vänner i Shanghai. Efter lunchen somnade ettåringen to be, till skillnad från i vanliga fall, helt ovaggat och sussade länge i sin säng. Målet är nu att sova bara en gång på dagen, mitt på dagen – för att kanske bli lite tröttare när det är kvällsdags. Vem vet, kanske funkar det då lika bra som vid denna naptime, kan i alla fall hoppas.
 
Och jag fick stöktids-bonus. Nu när vi inte bor i Kina och har städerska längre – något jag förresten inte saknat någon gång, inte ens lite (nej, jag är inte ironisk och jag talar sanning) är sådana stunder gulda värda. Så tvätt, plock och just nu biskvier in the making. Första gången jag gör biskvier! Antingen blir det som cake popsen jag gjorde för ett par år sedan, eller så blir de riktiga höjdare. Återstår att se.

9 reaktioner på ”Naptime = pyssel och plock

 1. Haha, vänta bara tills du upptäcker hur dammigt det är på tv-bänken mm och kommer på att du inte dammat på flera år! DÅ saknar du ayin… I alla fall gjorde jag det😉 Kram på er!

  Gilla

  1. Men gäller ju att få in en bra städteknik! Kan tipsa om dammsugarborsten… Förr var jag usel på att städa och då hatade jag det haha men nu tror jag stt jag mognat! När man gör det själv vet man dessutom efteråt var man städat… Och var man inte städat… Inget fusk eller ombälkomna överraskningar!:) vår ayi städade tex aldrig bakom möbler om vi säger så haha
   Trevlig helg! Kram

   Gilla

 2. Haha, vänta bara tills du upptäcker hur dammigt det är på tv-bänken mm och kommer på att du inte dammat på flera år! DÅ saknar du ayin… I alla fall gjorde jag det😉 Kram på er!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s