Homemade comping up

 
Det vankas 1-årsdag. Det vankas barnkalas, advent och jul. Någon har varit på Panduro idag. Skulle dock behövas en hel högskoleutbildning, i alla fall en kurs, för den kunskap som krävs för att veta hur man ska använda sig av alla moderna baktillbehör som hör sugerpaste till – speciellt för någon som inte bakat på svensk mark på fyra år. Men övning ger väl färdighet? Ingredienser och baktillbehör var i alla fall inget som växte på träd i Shanghai så nu hurrar jag och förhoppningsvis blir det något att lägga på kakfatet. 
 
Annat som har hunnits med:
– Premiärbesök på BVC
– Myst och tokat runt med Mormor och Bobo
– Fikat på Waynes
– Kvällsjoggat ute i friska luften

7 reaktioner på ”Homemade comping up

  1. Jag och min dotter bakade med såna där stämplar. Man behövde trycka rätt hårt för att det skulle synas sen. Och mycket mjöl krävdes för att det inte skulle fastna. Men du kanske har nåt bra recept? Jag googlade bara på stämpelkakor.

    Gilla

  2. Jag och min dotter bakade med såna där stämplar. Man behövde trycka rätt hårt för att det skulle synas sen. Och mycket mjöl krävdes för att det inte skulle fastna. Men du kanske har nåt bra recept? Jag googlade bara på stämpelkakor.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s