Första bion för i år

 
Jogg följt av barnvakt – för första gången! Mormor, morfar och Bobo kom hem till oss och vi drog iväg på… tadaaa…. bio. Biooskulden av 2014, check på den. Promenerade upp till Filmstaden. Först en mysig fika. Sedan film och vilken pangfilm till film. Instastellar! Har full förståelse för att den fått 9 av 10 på imdb. Det där med rymden och sådant som är bortom vad vi små myrvarelser till människor lyckas förstå oss på har alltid faschinerat mig. Det är så  stort! Se den om ni inte redan gjort det, men det kanske ni har?
 
Hur mysigt är det inte att gå på bio på hösten? En frisk promenad och sedan komma in och slå sig ned i biosalongen. Lika så när man går hem och då är det ett stort plus att ha sett en film man känner sig upprymd över, en film som berörde som sitter kvar för en stund. När man var liten kunde det vara till exempel Skönheten och Odjuret. Igår var det Instastellar.
 
Måste bara tillägga att vår barnfria eftermiddag avslutades med att vi fick komma hem till dukat bord, tänkte jag skriva, men det vore ju att ljuga för något köksbord har vi inte än – det kommer med frakten i början på nästa måndag. Men långkok i nya sköna soffan var inte fy skam det heller. 
 
Andra filmer jag vill se:
Hunger Games 3
The Hobbit: The Battle of the Five Armies

4 reaktioner på ”Första bion för i år

  1. Så mysigt! Längtar faktiskt efter just bio. Efter denna andra graviditet och första fem månaders bebistid så har jag haft så mycket mindre behov av att komma iväg själv på saker men just bio är kanske bästa småbarnsföräldergrejen då det innebär att få sitta helt stilla och bara bli serverad intryck 😉 jag gjorde premiär utan lillan (träning borträknad) på kompisbrunch i helgen och livet i bubblan börjar öppna dig igen 😉
    Kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s