PT-pass och middagstips

 
Min PT heter Daniel. OBS, ingen kronprins, men duktig var han. Check på första PT-passet! Aningen jobbigare (och roligare) än när man tränar själv och gör egna program, verkligen pepp och skakiga lår. Men är ju inte helt ny på området. Många års friidrottsträningar, bootcamp och egenstyrka har gett vana med skivstänger och kettlebells och det är jag glad för nu när jag behöver träna upp lite mer kontakt. Nog för att magen har gått ihop efter graviditeten men den är långt ifrån lika stark som den brukar. Och ni vet väl att magen är viktigaste övningen när man styrketränar? Just därför man ska träna magen sist. Den aktiveras under de flesta övningarna och om man då redan kört slut på den ökar skaderisken. Det blev få renodlade magövningar. Däremot väldigt många övningar där hela kroppen är med och jobbar. Till exempel marklyft, benböj, TRX, kettlebell med mera. 
 
Det gick förresten strålande för oliven i barnpassningsrummet. Haha, han är rolig! Det var en liten gråtandes pojke där när vi kom dit. Sedan tog oliven över. Kastade sig över leksakerna och kollade inte ens efter mig när jag gick och så lekte han i en och en halv timme och blev ledsen när vi skulle gå, då var han i full färd med att lasta på en bondgård i en dockvagn. Nej, ännu ingen asocial-mammadipp.
 
Slutligen måste jag dela med mig av ett supergott och enkelt middagstips. Se ovan. Perfekt sådär en torsdagkväll. Skiva morötter, rödbetor, lök och paprika. Lägg på en plåt, ringla olivolja över och salta. Skjuts in i ugnen i cirka 20 minuter. Stek eller grilla korv. Jag hade bacon- och äppelkorv med en högre kötthalt. Gör en sås av turkisk yoghurt, vitlök, koriander, salt och citron. Hög måste-ta-mer-faktor.

4 reaktioner på ”PT-pass och middagstips

  1. Ja, en PT är verkligen super då och då, även om man har mkt erfarenhet av träning. Fick själv en riktig dos pepp i höstas då jag tränade med Coach Milla inför Toughest.

    Kram Nina

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s