Jakten fortsätter

 
Något som vi har kvar att köpa och beställa är hyllor till vardagsrummet samt mattor. Mattor är btw dyrt! I alla fall om man vill ha någon snygg. Nu lutar det lite åt hyllan Volly och Ankara, men i vilken nyans? 

En reaktion på ”Jakten fortsätter

  1. Ja mattor är sjukt dyra. Jag fattar inte grejen. Själv vill jag inte alls lägga mycket pengar på en matta för jag har hund och även om hon är rumsren så händer det kanske någon gång att en olycka är framme och ja, då känns det skönare att ha en billigare matta som man inte är så rädd om.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s