Fredagsmys

 
Igår fredag: Jogg, en sväng in till stan för att ta ut mer pengar (i väntan på kortet) och köpa en viss typ av presenter och en vinterjacka till mig själv – äntligen hittade jag en. Blev en fuskis och bild kommer!
 
På kvällen, vårt allra första fredagsmys i vår lägenhet. Och vad passade bättre än att prova på den nya tacopizzan  som de gjort reklam för? Eller tacotortillan rättare sagt för resten är ganska same. Den blev god, över förväntan verkligen! Vi hade dock vanlig gräddfil och salsa på istället för den tillhörande toppingen. 
 
Idag lördag: Lunchdejt i stan, fikadejt på hemmaplan och bortbjudna ikväll. Social Saturday!

8 reaktioner på ”Fredagsmys

 1. Mumma! Ni ser ut att trivas bra i Sverige! 🙂 Du har ju flugit mycket med Oliver, kan du inte skriva lite om det! Hur det är att resa med små barn. Hur det gått och hur Oliver varit i olika åldrar?

  Gilla

  1. Visst kan jag göra det. Tror dock att det är extremt svårt att säga, jag menar alla barn är ju väldigt olika/olika personligheter. Hade många vänner i Shanghai som också hade barn och reste ofta. Många av dem var däremot superlugna av sig medan jag har ett riktigt litet energiknippe som aldrig vill sitta stilla haha. Tror mitt största tips är att ta det som det kommer och vara beredd på att det kan bli lite jobbigt för då kan det kännas väldigt bra när det går bättre än man förväntat sig:) Annars är det bra att ha trygghet med och för oss har det alltid varit amning, sova på natt är också lämpligt om man reser långa flighter så den lille (förhoppningsvis) sover. Packa bra och smart (många ombyten) och om du reser själv är det en fördel att veta var precis allt ligger ifall man håller i bebisen i ena handen, ska packa upp med andra för till exempel ett toabesök:) Var ska ni resa?:)

   Gilla

 2. Tack! Jo, alla barn är ju olika såklart! Vår lilla tjej är väldigt lugn men har ju aldrig rest med henne så man vet ju aldrig. 😉 Hon är ju bara drygt 3 mån ännu men funderar på att resa innan hon kan springa runt..hehe.. Vi var i Toscana förra året och älskade det. Funderar på att åka tillbaka innan sommarvärmen börjar där. Är också lite inne på New York men hur barnvänligt är det tro? 🙂 Jag fyller ju 30 nästa år så en resa vore härligt! Tänker också att medan hon är så liten så kan ju vi lite åka var vi vill. När hon blir större kanske det mer troligt blir mer barnvänligt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s