Welcome to Sweden

 
Vi flög från ett regnigt och smoggigt Shanghai. Nästan ett dygn senare landade vi i ett regnigt men friskt Stockholm. Resan gick så bra. Vi hade tre säten och oliven satt ofta i mitten och lekte och donade. Tror aldrig att jag sovit så mycket under en flight. Men sedan man blev mamma är det lättare att somna så fort chansen dyker upp, förr kunde jag aldrig sova på flyg. Stort plus för att resa på natten. Utvilade alltså.
 
Shanghai kommer alltid att ha speciell plats i mitt hjärta – fantastiska minnen, men just nu tycker jag det här är U-N-D-E-R-B-A-R-T. Alltså jag älskare.  Hösten, gula löv, friska rena luften, vår lägenhet, snabbt fungerande internet utan spärrar eller censurer, vi-känslan och myset. Svenska pålägg, bröd, Gevalia och Bilar. Dricka vatten ur kranen – körde ”går det verkligen?!” ett par gånger innan jag vågade göra välling. Vår frakt kommer i december och vi saknar soffa, matbord, stolar och så vidare. Enda köksmöbeln stavas Stokke. Med säng och sittpuffar klarar man sig fint. Just nu befinner vi oss i ett shopping- fixrace utan dess like. Intensivt men kul. Nu ska vi installera vår nya skitsnygga TV som levererades idag. På återseende. 

16 reaktioner på ”Welcome to Sweden

 1. Kul att saker och ting håller på att falla på plats där hemma 🙂 tråkigt med väntan av möbler bara, men Olivers stokke funkar väl? 😉 hihi

  Välkomna hem i varje fall!

  Gilla

 2. VÄLKOMMEN HEM TILL SVEDALA!!!
  Har följd Dig ett tag och det är mycket intressant. Hoppas Ni kommer att få det jättebra – det är jag övertygad om! Önskar Er allt gott!!!

  Gilla

 3. Åh, nu blev jag nyfiken! Har inte följt din blogg tidigare, så ursäkt om jag frågar något som du skrivit om tidigare.. men har ni bara varit på semester i Shanghai eller har ni bott där? 🙂

  Cassandra

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s