Bye bye underbara Shanghai

 
Igår, firat med lite bubbel, en sista playdayte på ett bra tag med BFF’n som följts åt genom hela graviditeterna och nästan första bebisåret. Idag, packat och sorterat det sista, gymmat för sista gången på vårt compound och sagt hejdå till vår söta ayi som varit här varje vecka och som totalt avgudar oliven, vilket är väldigt ömsedigt och som vi aldrig kommer träffa igen, så sorgligt och tagit massa bilder.
 
Buhuu! Alltså, det känns så sjukt! Tre år och så enormt många fina minnen! För det första, äventyr i den helt fantastiska staden, alla upplevelser och kulturkrockar. Kinesiskan, alla vänliga kineser, allt spottande och harklande, nudlar, konstiga dofter, torkade grisfötter, buljonger, alla mysiga gator och gränder, alla smaskiga restaurangbesök och utekvällar. Och sen, fått barn, graviditeten, kursen och tiden på United – blivit en familj, frieri och grejer. Nu måste jag sluta innan jag börjar stortjuta. Men nu börjar ett nytt äventyr. Ses i Stockholm!

14 reaktioner på ”Bye bye underbara Shanghai

 1. Vilken härlig tid i livet! Men det kommer bli kanon i Sverige också. Tänk vad kul att du bloggat om allt och kunna visa det för Oliver om några år.

  Gilla

 2. Undrar om jag får lite lite lite samma känsla när jag ska flytta upp till min barndomskommun igen? Från Göteborg till Ljusdal. 😉
  Vägrat bo där i flera år, men nu när jag är 28 så känns det så rätt att bo nära min familj igen.
  Jag flyttade till gbg, sen till Gävle, o sen till gbg igen. Men i sommar drar nog flyttlasset upp till hembyn o med mig får jag pojkvännen också. Känsligt och svårt eftersom hans bror med familj bor här! Meen.. vi träffar dem knappt, å vi lever inget bra liv här.
  Vi älskar naturen och tycker alltid det är ljuvligt att vara där uppe. Längtar! Men samtidigt läskigt att bo där man växt upp och hatat att bo, igen..

  Lycka till med allt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s