Dagens pulshöjare

 
Veckans tredje svettiga gympass med rejäl pulshöjning till typ party- dancehits. Herregu vad glad man blir av att svettas lite! Vad har ni kört den här veckan?
 
Oliven ville inte sova idag heller, däremot var han trött och väldigt nöjd med att bara sitta i vagnen  (superduktig och snäll kille) och leka med en Bamse-tandkräm som han inte ville släppa när vi gick hemifrån. Men vad långt man sträcker sig som mamma, i Kina… Efter 15 minuter började han bli lite otålig. Så jag tog busviftade med tandkrämen i luften, samtidigt som jag sjöng (kan verkligen inte sjunga) med till låten på Spotify-listan – Lady Marmalade, samtidigt som jag då toksvettades på crosstrainern. Haha vacker syn?! Ingen vana jag ska ta med hem till Sverige, men det blev ett riktigt bra pass. Tunga 3-minutersintervaller på 15 i motstånd och 175 i puls. 
 
Upp i hissen för dusch och fix, avokadomask, Paw Patrol på iPaden och en sursyrlig och frisk egen smoothie på bär, ingefära, citron och päron. Och så var det kväll igen, näst sista som vi bor i Shanghai. 

4 reaktioner på ”Dagens pulshöjare

  1. Oj här var det längesen jag var inne. Är ju inne hos dig från mobilen men då ser man inte din fina header. Gullig! Häftigt att ni snart är Sverige-bor igen 🙂 Jag ska till Stockholm på tisdag. kanske springer vi på varandra, hihi. KRAM!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s