Sköna dagar

 
Spontanitet som leder till trevligheter, älskart! Först en lång powernap på förmiddagen – som jag tagit igen mycket sömn nu! De senaste tre nätterna har dessutom varit riktigt bra. Tack, för det behövdes (var vaken med ca 30 minuters mellanrum mellan torsdag och söndag). Ut på promenad och väldigt god sushilunch med pappan. En snabbvisit hos en mammavän, promenad, mathandling, ett akut smoothie-stopp när hungern slog till på smoothiekungen nummer ett. 
 
Igår tog förresten mormor och morfar emot vår Ikea-leverans hemma i lägenheten så nu har vi i alla fall säng, yey. Som vi längtar nu. Åh vad spännande det ska bli (pirr pirr i magen). Längtar efter vår lägenhet! Vet inte om jag har börjat förstora upp det här med att ”flytta hem efter fyra år och flytta hem som familj” men just nu känns det stort!
 
Och nu, FREDAG! Hur härligt? Förmiddagen tar vi som den kommer. Först ut, kaffe. Sedan långpromenad bort till leklandet för playdate med bff:n. Blir högst troligt sista gången vi träffar dem i Shanghai då de ska ha besök hela nästa vecka. Och nästa fredag reser vi. 

3 reaktioner på ”Sköna dagar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s