Mammavänner

 
 
Hej från ett flyttkaos! Inne på sista veckan i Shanghai nu. Insåg nyss att jag inte öppnat min dator sedan i lördags. Fullt upp med trevligtheter! Tänker inte rada upp allt vi gjort men låt oss säga att det är en hel del trevligt. Till exempel goa middagar och luncher med kompisar, playdates och så vidare. Igår var jag till exmpel bortbjuden på tjejkväll och mitt bland trevligheterna fick jag en urgullig hej då Shanghai-present från fina Shanghai-vänner. Alltså har knappt fattat att vi verkligen ska flytta. Som jag kommer att sakna den här stan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s