Ny vecka nya playdates

 
Blev bjuden på sovmorgon både lördag och söndag ändå kände jag mig sliten som att jag skulle varit ute hela nätterna. Men hur konstigt är kanske inte det när man kör brottninsmatch varannan timme haha. Inatt var det en riktigt bra natt. Vaknade några gånger men inga ”sovprotester” eller brottningsmatcher. Upp vid sju men oj vilken skillnad! Tisdag och om någon timme ska vi iväg på babysång – den svenska ”privata hemma-babysången” (inte Jitterbugs alltså) efter ett uppehåll på några veckor. Tänkte även hinna med gym! Veckan började annars med lång playdate. Lunch med Axel och mamma Kristin och lek på leklandet Little Bugz. Imorgon? Playdate/lunch! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s