Babysång

 
Som sagt, tisdag = babysång på Pudongsidan. Vi har inte varit hemma många timmar den här veckan. Långa playdates och luncher med trevliga mammor och bebisar. När vi väl är hemma så är det ganska tomt på saker och leksaker, men det spelar inte så stor roll för killen med världens bästa fantasti. Han gömmer sig i köksskåpen och leker tittut bakom gardinen och springkryper. Och så länge man har musik kan man ju alltid sjunga och dansa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s