Ny vecka ny uppdatering

 
God eftermiddag! När man inte skrivit på några dagar kommer man liksom av sig. Här har det dessutom varit långledigt. Underbara dagar med helt optimalt promenadväder. Tänk 23 grader, sol (på Kinavis) och regnfritt.

Annars då? Leklandet nedan, smaskiga bruncher och middagar, en redig beställning från Ikea – säng med mera. Soffan från Mio är också beställd! Hemmamys, starkt gym, mycket gnäll och skratt – som vanligt, en redig bondförkylning för både lillen och mig, ”svensk höst-TV” på distans och annat fint som hör hösten till. Ett gäng bra nätter också! Förra veckan som oliven i sin egen säng från sju till fem en natt, rekord! Det är nära till gång nu också förresten, men gissar nog på ett par veckor till. Nu blir det mellis och med de orden sätter vi stopp för det här inlägget.

En reaktion på ”Ny vecka ny uppdatering

  1. Vilka mysiga dagar! Och härligt att det snart är dags för den lille att gå. Så roligt när de lärt sig det. Säger det igen- vad tiden går snabbt! Kramen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s