Helg hela veckan

 
Här rullade vi med vagnen nyss. En av Shanghais största gator alldeles där vi bor och där vi går, ibland, flera gånger om dagen. 
 
Tänkte skriva att här har det varit tyst hela veckan, men så slog det mig att det bara är tisdag. Lite fredagskänsla här KAN ‘mÄaN (olivattack på tangentbordet) säga för i Kina är det ledigt onsdag, torsdag, fredag. Så nu: HELG!

Och helgen som var var i alla fall kanonfin. I söndags blev det till exempel en sväng till lekland med massa bus, nya leksaker och massa annat trevligt och gottigt.

Det går förresten jättebra med maten nu. Gröt, välling, barnmat – allt går ner utan direkta protester. Så himla skönt och mysigt att sitta och mata när det fungerar. Dessutom har lillskrutten börjat älska att mata mig, att stoppa in till exempel ärtor och majs i mammas mun, xiexie! Han verkar tycka att det är gott! Men angående sömnen har det varit bättre tider. Inte hungrig utan bara bökig. Kan bero på att lillälsklingen blivit jättesnorig. Men humöret och energin är det i alla fall inget fel på! 

Nej, nu är det ”fredagskväll” hos oss. See ya och trevlig vecka/helg!

4 reaktioner på ”Helg hela veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s