Helgmamman

dsc08560_53ef11d62a6b227205390484dsc08561_53ef11e088e59d9ba1f2f4e8
Väska Michael Kors, kjol H&M, t-shirt Cheap Monday, skor Converse.
Utvilad mamma, ingen smaning på åtta timmar och därmed rekord. Lite fusk eftersom jag som i ett annat rum men ändå. Vid åtta kom dock killarna in. Somnade om till tio innan jag smög upp för att göra helgfrukost och lagom till jag skulle börja mixa avokado och banan hörde jag en duns och ett skrik. Speed i benen och puls som efter ett 100-meterslopp. Kan ni gissa vad som hände? Oliven hade krupit ned till kortsidan av sängen, utan att säga till att han var vaken innan – vilket aldrig hänt förut, och ramlade ur sängen. Min älskade älskling! Det blev mycket gråt och bula. Som tur var gick det bra och efter några minuter var han glad igen och efter en timme var märket borta. Men nu vet vi inte om vi vågar ha honom i vår säng mer. Inte direkt så att han lär sig av sina misstag. Frågan är bara hur vi ska göra eftersom han v-e-r-k-l-ig-e-n inte kan sova i sin egen? Knyta fast honom i sänggaveln?
Annars då? Har en perfekt träningsvärk idag. Så det känns men man ändå kan ta sig upp från toastolen. Igår körde jag styrkeövningar för första gången, sedan i juni tror jag, och det var verkligen på tiden. Kroppen är inte densamma som innan oliven kom. Styrka behövs och nu ska det få bli en fin höstrutin.
Varit på fotmassage och ätit god sen lunch på mysig uteservering på fransk restaurang. Lite svalare ute och perfekt för att sitta ute. Tyvärr började det regna, men det var perfekt taiming till vi skulle ta in notan och nu njuts det av kaffe och chokladmuffin med ljudet av en discoboll och My Little Ponny på i bakgrunden.

17 reaktioner på ”Helgmamman

 1. Mmm vilken ljuvlig MK, så snyggt tillsammans med din outfit.
  Känner igen den där dunsen precis. Lillebror gjorde likadant i våras, med näsblod och världens bula som resultat. Satte in en resesäng i vårt rum efter det, så den får han sova i när han vaknar tidigt.
  Må väl!

  Gilla

 2. Låtr som em underbar lördag (utom bulan förståss). Är på väg till Albertina för sen lunch/tidig middag. Ikväll blir det EM

  Gilla

 3. Fy vad hemskt, förstår din panik när du hörde dunsen! Går det inte flytta över honom till sin egen säng när han somnat i er? Så får vi göra ganska ofta, bara han somnat till ordentligt. Hoppas ni slipper fler dunsar! 🙂

  Gilla

  1. Nej tyvärr! Tro mig, han är snart nio månader – har försökt ett antal gånger… hur djupt han än sover kan man aldrig lägga bort honom och han kan aldrig sova själv, då vaknar han på direkten – dygnet runt. Jag vill egentligen inte klaga, men vi hade ju hoppats på att det skulle växa bort… nu rör han sig så mycket i sömnen och sparkas så det känns som jag verkligen_aldrig_sover… nu har vi iaf lagt kuddar under sängen:)

   Gilla

 4. Vilka HÄRLIGA foton 🙂 kjol får mig att drömma tillbaka till sommaren, det blev höst alldeles för fort här i GBG 😦

  Ny post ute…Hur man får bra rygg på arbetet 🙂

  Ha en kanonhelg

  LOVE Maria at inredningsvis – Swedish decor, food, and fashion

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s