Inspiration: Köksbord och stolar

 
Inspiration från Hemnet. Till en helt tom lägenhet behövs det en del nya möbler. Vi behöver till exempel någonstans att sitta och truga i oliven burkmat och något att slänga sig i framför tv:n när det ska relaxas. Så får det gärna se snyggt ut också. Viktiga beslut. Just nu kollar jag mest efter köksbord och stolar. Gillar vitt bord och svarta stolar, men även det svarta bordet med ljusa stolar ovan tycker jag är grymt snyggt. Ett runt matbord vore trevligt och passar in i planlösningen. Och så när man bestämt färgskalan kommer man ju till det kanske det viktiaste, modellen, utseendet, designklassiker eller kopior. Har ni nåon favorit? Vad tycker ni är snyggast? 

14 reaktioner på ”Inspiration: Köksbord och stolar

 1. Får ni någon som kunde göra/kopiera stolarna på bild nr 3 (Y-stolen) vore det ju kanon. Någon kinesisk snickare? Svart bord till är ju så snyggt

  Gilla

 2. Hej!
  Va roligt att få inreda en helt ny lägenhet! Själv gillar jag de klassiska James Eames stolarna. Funkar till det mesta är jättesnygga till ett runt bord.
  Om du vill ha tips på soffor så har IKEA fått in finfina nyheter. Skrev precis ett inlägg om det..trevlig helg!

  Gilla

 3. Vi har bott i SH sammanlagt 6 år, med en liten hemflytt emellan på 8 månader. Fick gjort nio svarta skinnstolar där även benen är klädda med skinn, tunna och mycket bekväma att sitta på. Kommer inte ihåg just nu var det var men är du intresserad tar jag reda på det. Anledningen till att det blev nio var att vi designade ett matrumsbord som är trekantigt med rundade hörn så man kan sitta 3 på varje långsida. Bordet är 3×2.1 meter och väger 110 kg, gjort av massiv alm och DTL i Pudong tillverkade det till oss. Köpte till 3 kinesiska pallar så blir man 12 så kan 3 sitta på hörnen. Om du vill se bordet och stolar kan jag skicka det till din mail. Min mail är al.karlsson62@gmail.com
  Mvh Ann-Louise fd taitai i SH numera hemmafru-bosatt i Åkarp, Skåne

  Gilla

 4. Wow, så fina bilder 🙂 Hemnet är bra och roligt för inspiration. Vi köpte vårt hus för ett år sedan och nu har vi börjat renovera lite smått. Bebisen kommer om två månader så då ska iallafall den har sitt rum klart♥

  Gilla

 5. jag tycker om stolarna med korgsitsen. Borden är fina men inget som direkt säger klick. Överlag tycker jag att runda bord är väldigt trevliga och lite ovanliga nu för tiden. Ovala bord är också väldigt snygga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s