Inget fan av husmanskost

dsc08508_53ed8fc29606ee316fe8d106.jpg
De två gånger som oliven ätit utan minst protester – eller överhuvudtaget öppnat munnen har det varit åt nya smakerna Tikka Masala och idag, Paella. Lite matigare med ris och mer tuggmotstånd, i alla fall vad fyra tänder klarar av. Halva burken tog slut (”tog slut” med tanke på hur mycket som hamnar på golvet), helt otroligt! Varvat med min egengjorda smoothie och nätmelon. Nä, men om vi kanske skulle ta och flytta till Spanien ändå.
oliven_53ed90049606ee328b71f96c.jpg
Gladiatorfasonerna fortsätter. Det nya är att attackera och tackla mina ben. Sliter sedan tills han lyckas dra av både byxor eller kjol. Med andra ord säkrast att ha honom i vagnen eller famnen på offentliga platser.
Appropå olivens nya framtänder som har provtuggat på mitt bröst så jag knappt kan amma längre, så fick jag tummen ur och gick till tandläkaren imorse. Och tadaaa, allt såg bra ut. INGA hål! Jag ba ”Really? Are you sure? No cavity?” (alltså, med tanke på mina tandgener, mitt fikande, småätande och godisätande sedan jag fick oliven). Att jag hade haft lite ont berodde troligtvis på att jag bet ihop. Och tummen upp för tandläkarbesöken på privatskukhusen här, verkligen. Slapp de där hemska skavande röntgenskivorna. Istället fick jag gå in i en slags maskin som de ställde in med ett kryss på näsan, som när man gör iSwap. Nej hörni, fram med helg-godispåsen! Glad fredag på er! Nu ska jag och oliven rulla ut för att äta lunch.

3 reaktioner på ”Inget fan av husmanskost

  1. Ja panoramaröntgen är inte lika omständigt men beroende på vanlig tandröntgen eller val av panorama fås olika typer av information. Ganska vanligt att ta panorama vid just kontroll av visdomständerna eller andra tandanlag. Tummen upp för att det såg bra ut! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s