Lillfredag

dsc08475_53eb33d62a6b22767cf114c4.jpgdsc08478_53eb33e92a6b227a696b5834.jpg
Eftersom det bara är två och en halv månad till vi ska flytta hem passar vi på att äta ute i stort sett varje kväll  Det är bara  enkelt här! Kommer antagligen sakna det helt vansinnigt mycket. Om det är skäl nog för att gå på ”flytta hem-terapin” vi blivit erbjudna? Det har jag svar på om några månader. Så igår, lillfredag (nytt begrepp), blev det  happy hour och på tallriken grillad tonfisk med soba noodles (under salladen) i sesamolja-dressing. Väldigt gott. Älskar sesamolja som man använder flitigt här. Och på tal om nyttigt fett.

12 reaktioner på ”Lillfredag

  1. Haha ja kan ju dela med mig av lite tips vi får höra på kursen… om det är nåt att ha… Alltså det är ju inget skoj att vi får gå på sådana möten, det "ingår" i hemkomsten, även kallad HEMSKkomsten, tydligen… huaaa:)

   Gilla

 1. Lyxigt att äta ute. Vår tjej är ju två veckor nu och att laga mat är inte prioriterat längre. Och var försvinner tiden?! Känner mig "återställd" efter graviditeten och funderar på att återuppta träningen. Men hur gör man då man helammar? Får nog satsa på hemmaträning till att börja med. 🙂

  Gilla

 2. Jo, absolut. Är nog lite nojjig nu i början bara att hon ska vilja äta innan jag hunnit hem. 🙂 Har ju sett hur duktig du varit på att både träna och ta med Oliver.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s