Utforskaren

2014-08-13-1301_53eaf1499606ee2094b35f0b.jpg
Ryggsäck, ryggsäck, ryggsäck, ryggsäck, ryggsäckar är packade med mer blott en grej allt som du behöver kan jag skaffa fram åt dig… What, tänker ni. Säger bara DORA utforskaren. Och inser att föräldrar löper risk att bli totalt hjärntvätade. Varje gång som jag vaknat inatt har jag haft ryggsäcktrudilutten i huvudet. Babblarnalåtarna sitter bättre än femmans tabell.
Till ett annat (o)ljud som jag till en början inte förstod var det kom ifrån. Nu vet jag. Olivens tand där uppe har nu kommit fram – en ny och spännande grej som han drar nytta av genom tandgnissling som låter högre än lådorna på en frys som inte frostats av på tio år. Kan bara inte vara bra, men hoppas på att det är nyhetens behag.
Den här veckan har vi förresten hittills haft två playdates med vänner och olivepolare.Jag som tycker oliven är action, fart och bus 24/7, men tillsammans med Axel, som är ett halvår äldre, blev han lugn och lite kinkig och det blev en hel del gråt. Igår, däremot, med BFF Phille som är två månader yngre, var det oliven som fick vara stora killen. Småttingarna har ju lite svårt att förstå när de drar eller sliter för hårt, men i det stora hela var det väldigt mysiga och spännande eftermiddagstimmar. Tänk er djur som skriker för att märka sina revier blandat med en och annan olivenpuss.
På tal om min egna lilla utforskare så sussar han sött i min famn med huvudet inborrat under armen. Har tagit en paus från ryggsäckslåyen och är ute för
powernap, kolla i butiker och just nu fika. Yum yum yum yum yum delicious! Trevlig lillördag på er!

4 reaktioner på ”Utforskaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s