Indiskt

2014-08-10-1043_53e6dc3b2a6b222cd16357ab.jpg2014-08-10-1043_53e6dc662a6b22767d0ebe26.jpg

Igår blev det spontan och väldigt mysig utemiddag på indisk restaurang. Och herregud vad mätt man blir av det! Mätt och nöjd. Lite konstigt förresten. När vi bodde i Bangladesh var jag av någon anledning inte alls speciellt förtjust i indiskt. När jag var gravid ville jag kräkas bara av tanken på dahl och tandoori. Nu ÄLSKAR jag det. Gör ni?

3 reaktioner på ”Indiskt

  1. Yes, förtjust i indisk mat på många sätt. Har vistats i Indien i 5 månader ungefär och har smakat en hel del rätter. Det jag uppskattar mest är alla glutenfria och köttfria alternativ, alla spännande sätt att använda baljväxter på och så förstås kryddningen.
    Inte när chilin täcker all annan smak, men när kryddorna fungerar i perfekt samspel, ja då kan man nästan få tårar i ögonen. Kan jag tycka i alla fall…Speciellt om jag dricker en god chai 🙂

    Gilla

  2. Åh ja, indisk mat är jättegott! Fanns en restaurang i Bollnäs under några månader men tyvärr så är det ju så på mindre ställen; ‘folk’ klagar på att det inte händer nåt nytt och att det bara finns pizzerior att gå till. När det väl öppnar nåt nytt så näe, vi kör väl en pizza ikväll också va? Dom fick klappa igen men jag hann äta där några gånger i alla fall, saknar dock stället för det var himla gott!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s