Enjoy your greens

egenjuice34_53e47bf7ddf2b31371946e46.jpgegenjuice1_53e47bf19606ee61902fc6c1.jpg
 Nu har jag hittat något som går hem (och som är nyttigare än glass…). Mina egna smoothies/juicer. Tyvärr är själva juicemakeriet lite väl dramatiskt. Bara jag tar fram stavmixern kommer oliven krypandes med high speed mot mina fötter, ställer sig upp mot mina ben, drar i mina byxor och kollar på mig med en ”jag är livrädd för det hemska monstret ta upp mig i famnen-blick”. Men efter att ha gått igenom denna process tre förmiddagar i rad, och han då vid varje tillfälle fått vara med, känna på mixen och sedan smaka av, gick det idag lite lättare. Och han är aldrig så lugn (nej, faktum är ju att han aldrig är lugn) som när vi ska dricka den. Då sitter han stilla (!) i min famn och gapar åt skeden (!). Och om någon månad när vi flyttar hem till vår nya lägenhet väntar en sådan där trendig juicemaskin på oss, som min blivande man fick av sin mamma i födelsedagspresent. Undrar om den låter lika skrämmande som mixern. I värsta fall får vi väl gå ner till Joe & the juice och köpa ett par för samma pris som en mindre storhandling, men det beror nog på vad jag får för jobb. Nej hörrni, over and out.

9 reaktioner på ”Enjoy your greens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s