Dora

2014-08-08-1414_53e46ad52a6b22122b3e48ad.jpg

Att servera mjölk exakt hela natten till en åtta och en halv månaders, 12-kilos kille – vad ska man säga. Det enda sättet att få honom att sova. Men visst är det mysigt också. Har gått och blivit lite hängig så känner mig ganska generös. Inte alltid man orkar med fighter. Smälter dessutom totalt när lillen kryper fram till mig, ler och pussar mig på kinden. Tror han är lite tröttare än vanligt också, han håller nämligen på att få en av de där stora tänderna där uppe. Snart ett Colgatesmile!
Efter att ha delat på en grön smoothie vilar jag i alla fall just nu medan token kollar på Dora. Undrar om han någonsin kommer kunna sitta stilla och göra något. Han är verkligen aldrig stilla! Just nu tror jag att han försöker hoppa in i bilden. Fnittrar konstant. Och Dora, han älskar henne.

2 reaktioner på ”Dora

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s