Tvåmånaderskontrollen

Då fick vi det bekräftat att jag fortfarande har anabola i tuttarna. Läkaren: ”Breastmilk only? Woow, you have reaally good milk!” På två månader har Oliver så gott som dubblat sin vikt (tänk om en annan skulle göra det, haha). När han föddes vägde han 3500 gram och idag 6850 gram! Har förstått att det är jättemycket för hans ringa ålder?! Bitig och stark liten kille må jag säga. Åh, mammas älskade lilla plutt! Hela 63 cm hade han blivit.

Nu skryter jag på, men det får man göra som nybliven förälder. Läkaren tyckte att var ”very strong and very healthy”. Dessutom tyckte han att han var en otroligt glad liten kille. Ja, som han fnittrade och flinade upp sig när han blev undersökt. Av läkaren fick han en ”excellent-stämpel” i rumpan – nä men typ! Av sköterskorna fick han däremot två sprutor, en i varje litet knubbigt bebislår. Det var såklart mindre kul och framkallade ett par skrik, men fem sekunder efter var han glad igen. Och jag? Världens stoltaste mamma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s